Background
Thumbnail
Icon

Garanciális adatszolgáltatás

Tisztelt Ügyfelünk!

Cégünk garanciális szolgáltatást biztosít minden olyan ügyfélnek, akik kivitelezési szerződést kötöttek a PV Napenergiával napelemes háztartási méretű kiserőműre, napelemes kiserőműre, szigetüzemű rendszerre.

A kivitelezői garanciánk a rendszer átadásától számított 5 éven keresztül érvényes. Ez alatt a kivitelezésből származó beazonosított hibákért garanciát vállalunk. A kivitelezői garancia nem egyenértékű a rendszer műszaki tartalmában lévő egységek gyártói garanciájával, melyet a gyártó szabályoz és az irányába érvényesíthető.

A termelési adatokat 1 éven keresztül monitorozzuk ügyfeleink adatszolgáltatásának függvényében. Annak érdekében, hogy a velünk kötött szerződésben lévő garanciális feltételei teljes körűek maradjanak az alábbi gomb alatt található adatszolgáltató felületen tudja termelési adatait megadni számunkra.

Garanciális adatszolgáltatás itt

 

Az 5 éves kivitelezői garancia időtartalma felár ellenében kiterjeszthető további 5 évre, mellyel 10 évre növelheti a garanciaidőt.

német minőség AEG garancia

A termékekre vonatkozó garancia időtartama a gyártó által kerül meghatározásra. Cégünk az AEG szolár-termékek hivatalos magyarországi forgalmazójaként az AEG termékek magyar nyelvű garancia ügyintézését is vállalja.

A napelemekre vonatkozó garancia szabályzatot az alábbi gombra kattintva érheti el.

AEG GARANCIA SZABÁLYZAT

AEG garancia
AEG garancia

minősített termék és gyártósor Gyártás

Gyártás
Gyártás

A garancia érvényesítésének lehetősége adott, mi azonban arra törekszünk, hogy a kivitelezésből fakadó garanciális eljárásainkat minimális szinten tartsuk. Ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat, továbbá szakértő műszaki csapattal rendelkezünk annak érdekében, hogy a problémákat ne kijavítsuk, hanem megelőzzük.

Ezen gondolat mentén szerveződik az AEG minőségpolitikája is melyről a következő gombra kattintva tájékozódhat.

AEG QUALITY

Megosztás