Background
Thumbnail
Icon

Naperőmű telepítése egy kiváló befektetési forma

A naperőmű technológia előnyei Átgondolt tervezéssel, jól kalkulálható, a jövedelmező képességhez viszonyítva alacsony költségű karbantartással folyamatos és zavarmentes termelést lehet megvalósítani.

Földtulajdonosok, cégek, földterület bérlők, gazdasági társulások, önkormányzatok számára, hiszen kihasználatlan, vagy alacsony terméshozamú földeken telepített kiserőművekkel maximalizálható a terület nyereségtermelő képessége.

Többet a technológia működéséről, előnyeiről

Megtérül

Icon
A megtérülési idő 10- 15 év METÁR támogatással, a teljes rendszer élettartama 30 év feletti.

Visszakapja

Icon
Biztos bevételi forrást, magas hozamokat nyújt hosszú távon a tulajdonosnak.

Ellenőrizhető

Icon
IMM rendszerrel folyamatosan ellenőrizhető a termelés

Hozzájárul

Icon
Jelentősen hozzájárul a környezetünk megóvásához

Legújabb generációs intelligens technológia Az AEG forgalmazó partnereiként a legújabb generációs technológiát biztosítjuk. Ezek között példaul az IMM rendszert, mellyel az egyes napelemek működését és a rendszer egységeit követheti nyomon.

Bővebben az AEG partner kapcsolatról
IMM egyedi modulfelügyeleti rendszer
Német minőség
15 év termékgarancia
Magyar képviselet és garancia ügyintézés

Naperőmű telepítésének folyamata

Naperőmű telepítésének folyamata
Naperőmű telepítésének folyamata
  1. Kapcsolatfelvétel, szakmai konzultáció
  2. A beruházási pénzügyi, műszaki döntés előkészítése
  3. Tervezési szolgáltatás, ajánlat, minőség menedzsment I.
  4. Szerződéskötés
  5. Kivitelezés és belső minőségbiztosítás, minőségmenedzsment II.
  6. Opcionálisan üzemeltetés

Hitel lehetőségek Segítünk megtalálni a megfelelő finanszírozási lehetőséget.

Partnerünk bankfüggetlen tanácsadóként több bank esetében élő szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezik, naprakész információi vannak az egyes bankok finanszírozási feltételeiről és termékeik kondícióiról. A jelenleg elérhető, általunk javasolt hitelek fix kamatozásúak (2-5 % fix kamatozás, 8-15 év futamidő, 10-30 % saját erő – a beruházó és a projekt sajátosságaitól függően), ezzel is kivédve a beruházók hosszú távú kamatkockázatát.

Kapcsolódó hitel lehetőségek

EZT NYÚJTJUK Miért a PV Napenergia?

Icon
AEG napelemek inverterek és IMM egyedi modulfelügyelettel telepítjük a naperőműveket.
Icon
Ingyenes döntés előkészítési konzultációkat biztosítunk, hogy Ön megalapozott, hiteles és tárgyilagos információk birtokában tudja meghozni döntését.
Icon
Hatósági engedélyeztetési eljárások lefolytatását végezzük, mérlegkör tagsági szerződések megkötését biztosítjuk.
Icon
Saját szerszám és géppark, melynek része egy német gyártmányú cölöpöző gép, hogy az alvállalkozói munkákat minimálisra csökkentsük és szolgáltatásunk árát elérhetővé tegyük.

Korábbi munkáink Referenciák

Napelempark Kisnánán

Kisnána

A Mátra lábánál fekvő Kisnána határában telepítettünk egy 500 kWp-es kiserőművet, melynél a már jól bevált AEG szolártechnológiáját alkalmaztuk.
Galéria megnyitása

Naperőmű Szirmabesenyő

Szirmabesenyő mellett, közeli hálózati csatlakozási ponttal került kiépítésre az 1,5 MWp-os naperőmű, melynél komplex kivitelezéssel valósítottuk meg a terveket.
Galéria megnyitása

PoliCell Kft. Borsodszirák

Borsodszirák

A PoliCell Kft második erőművének kivitelezésére kaptunk felkérést, melynek örömmel tettünk eleget. Külön öröm számunkra, hogy egy újabb AEG IMM szenzoros napelemenkénti rendszert adhattunk át ügyfelünknek. A rendszer révén azonnal valós idejű információk birtokában tudnak döntést hozni a beavatkozás módjáról egy esetleges termelés csökkenés, vagy kiesés esetén. Köszönjük, hogy dolgozhattunk ezen a feladaton is!
Galéria megnyitása

Naperőmű Sajólád

Sajólád

A tervezési munkálatok során a terület adottságai határozzák meg az asztalok kialakítását. Sajóládon a kedvező körülmények és a földterület egy viszonylagosan szabályos téglalap elrendezést tett lehetővé.
Galéria megnyitása

Naperőmű Mezőkövesd

Mezőkövesd

A megrendelő cég telephelyének közelében létesített erőművet, melynek kivitelezésére kért fel minket. A terület korábban mezőgazdasági művelésben állt, így a talajviszonyok nem akadályoztak minket és a telepítést zökkenőmentesen sikerült abszolválnunk. Érdekességként kiemeljük, hogy a tulajdonos a panelek alatti területet legeltetési céllal hasznosítja, így a növényzet karbantartása is megoldott. Fontos megemlítenünk, hogy az elektromos kábelek olyan védelemmel vannak ellátva, illetve olyan magasságban vannak elhelyezve, amiben nem tudnak kárt tenni az állatok.
Galéria megnyitása

Solaris Naperőmű Abaújalpár

Abaújalpár

Cégünk tulajdonában lévő erőmű, melynek a tervezése során alakítottuk ki erőműves ügyfeleink számára szolgáltatásunkat. Az alkalmazott technológia tekintetében az AEG IMM-es rendszerét használtuk, amelynél a napelemenkénti monitoring révén figyeljük a termelést. Az eszköz használatával valós idejű képet kapunk a működésről, valamint egy jó eszköz a kivitelezés minőségének ellenőrzésében.
Galéria megnyitása

PoliCell Kft., Miskolc

Borsodszirák

Tóth Ádám, megbízott projektmenedzser
„Napelemes rendszerünk kivitelezőjét az alapján választottuk ki, hogy milyen technológiát kínál, milyen referenciákkal rendelkezik, mennyire nyújt komplex szolgáltatást és mindezt mennyért kínálja. Ezek alapján esett a választásunk a PV Napenergiára, akik már az előkészítés fázisában komoly döntéstámogatást nyújtottak. A szenzoros napelemenkénti felügyelettel szerelt AEG napelemek révén olyan megbízható technikát telepítettek, amelyekkel az üzemeltetést probléma nélkül tudjuk megoldani.”
Galéria megnyitása

Naperőmű Kács

Kács

A beruházást egy domboldalban valósítottuk meg, melynél a helyenként egyenetlen kavicsos talajnak megfelelően kellett kialakítani a tartó szerkezetet, amit cölöpözési technológiával rögzített kivitelező csapatunk. A rendszert AEG napelemekkel telepítettük.
Galéria megnyitása
Referenciák
Referenciák

Vegye fel a kapcsolatot Írjon nekünk bármilyen kérdéssel kapcsolatban

Vagy keressen bennünket elérhetőségeinken
Ügynök
Az Ön napelemes elképzeléseinek megvalósítója
Hajdú István
projekt menedzser