Background
Thumbnail
Icon

Ismerj meg minket

Magunkról, a történetünkről és a kollégákról, akikkel együtt dolgozunk világmegváltó terveinken.

AEG hivatalos partnere

Icon
A PV Napenergia az AEG napelem és monitoring rendszereinek hazai hivatalos partnere.

Villamosenergia napenergiából

Icon
Cégek, magánszemélyek, közintézmények, beruházók számára kínálunk megoldást villamosenergia igényük napenergiából való ellátására.

Teljes körű szolgáltatás

Icon
Kivitelezési, pályázatírói, üzleti, energetikai, tervezési és kereskedelmi tevékenységünkkel teljes körű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek.

Idővonal 2013-ban megalakul a PV Napenergia Nagy Bálint, Szabó Zoltán és Szabó Tamás közreműködésével.

Nagy Bálint gazdasági ügyvezető

Az ötlet egy kispályás labdarúgó meccsen jött, Zolival ott találkoztunk. A meccs szünetében beszélgettünk arról, hogy ki mivel foglalkozik éppen és kiderült, hogy mind a ketten a tudtunk nélkül ugyanazon megújuló energiás pályázati projekten dolgozunk. Mivel mindig is érdekelt minket a napelemek világa, ekkor jött a felismerés, hogy ennek egy cég formájában keretet adva, akár komoly dolgokat is létre lehetne hozni Miskolcon.

Idővonal Még 2013-ban elkészült az első 7,2 kWp-es napelemes rendszer Tornyosnémetiben.

Szabó Zoltán, műszaki ügyvezető

Az első megrendelésünknél még gyerekcipőben járt minden, egyedül az elszántságunkra és meglévő tudásunkra támaszkodhattunk, amellyel a kezdeti ismeretlen és nehéz helyzeteket áthidalhattuk. Egy fontos cél lebegett előttünk, ami azóta is meghatározza kivitelezéseinket, - az ügyfélnek a legjobb jár-. Sokat segített Szabó Tamás műszaki tapasztalata, amely az első években a kivitelezésben nagy hozzáadott értéket képviselt

Idővonal 2014-ben közintézményeknek és a mezőgazdasági cégeknek kínáltunk napelem technológiai megoldásokat.

Becse Renáta, vidékfejlesztési szaktanácsadó

Az Európai Uniós támogatási megoldások új lendületet vettek, amelyek kiemelten kezelték az önkormányzatokat és a mezőgazdaság szereplőit. Az év során számos sikeres pályázatot írtunk meg ügyfeleinknek. Az itt szerzett tapasztalatokból innovatív tevékenységet és szervezet fejlesztést valósítottunk meg

Idővonal 2015-ben beszállítói kapcsolatrendszer kiépítését és szervezeti fejlesztéseket valósítottunk meg.

Gyuris Péter, projektmenedzser

Ebben az évben az ELMŰ-ÉMÁSZ kivitelező partnerei lettünk, melynek keretén belül az Enhome ügyfelei számára telepítettünk napelemes rendszereket. A kapcsolat létrejöttét hosszas minősítési eljárás előzte meg, melynek során komplexen vizsgálták a PV Napenergia szaktudását, eszköz állományát ügyviteli képességét. Még az év során új CRM rendszert vezettünk be a professzionálisabb ügyfélkezelés érdekében, továbbá pozitív pénzügyi mutatóinknak köszönhetően megkaptuk a Bisnode AA tanúsítását.

Idővonal 2016. a lendület és a bővülés éve volt.

Gombos Gábor, kivitelezési koordinátor

„Új szakterületek jelentek meg a cégnél. Az év elején elértük az 1MW-os telepített kapacitást. Átköltöztünk Miskolcon a Blaskovics László utcára, ahol egy nagyobb iroda és raktár állt a rendelkezésünkre, hogy ügyfeleinknek még színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk. Júniusban megnyitottuk győri ügyfélszolgálatunkat és prémium termékekkel fejlesztettük kínálatunkat és még az év vége felé megkezdtük a felkészülést erőművek tervezésére és kivitelezésére.”

Idővonal 2017. a komplex ipari napelem technológia a gazdaság szereplői számára.

Hajdú István, projektmenedzser

A PV Business szolgáltatásunkat üzemek, irodák, szállodák, ipari termelők számára alakítottunk ki olyan megoldásokat, amely a napenergia üzleti célú hasznosítását tette lehetővé. Szakértői csapatunknak köszönhetően nem csak a telepítésben tudtunk segíteni ügyfeleink számára, hanem már egészen a döntés előkészítés fázisától az üzemeltetésig egy komplex folyamatkezelést végeztünk és végzünk azóta is. Részletesen megismertük a visszwatt védelmi rendszerek alkalmazását, amely új távlatokat nyitott ügyfeleink számára.”

Idővonal 2018. Egy világmárka hazai képviselői és Szerethető Munkahely lettünk.

Bodnár Péter, marketing menedzser

„Január elsejétől az AEG napelem és monitoring rendszerek magyarországi hivatalos partnerei lettünk, melynek révén ügyfeleinknek a legújabb generációs napelem technológiát nyújtjuk. Még ebben az évben elindítottuk az AEG napelemek forgalmazását viszonteladóinknak. Külön büszkeség és nagy eredmény számunkra, hogy az ország első egyedi modulfelügyelettel rendelkező, intelligens naperőművét megvalósíthattuk Abaújalpáron. Az év végén egy országos elismerésben részesültünk elnyertük a Szerethető Munkahely díjat és több mint 10.000 szavazó gondolta úgy, hogy szívesen dolgozna a PV Napenergiánál.

Folyamataink Így dolgozunk

Az Ön napelemes elképzeléseit projektmenedzsereink valósítják meg, akik a beruházás legelső pillanatától, annak zárásáig koordinálják a folyamatokat és naprakész információkkal látják el Önt. Egyszerre több terület munkáját fogják össze és menedzselik a feladatot, amelyben egy projektcsapat közreműködik villamosmérnök, napelem-szaktechnikus, hálózati koordinátor és energetikus részvételével.

Így dolgozunk
Így dolgozunk

Állandó kivitelező csapatunk felkészült szakemberekből áll, akik villanyszerelési, napelemszerelői, épületgépész, ács, tetőfedő ismeretekkel rendelkeznek, továbbá ismerik és betartják a munkavédelmi, érintésvédelmi, tűzvédelmi előírásokat.
Alvállalkozók bevonása nélkül, kollégáink révén végezzük tevékenységünket.

Vezetés Vezetés

Nagy Bálint
Nagy Bálint

Gazdasági ügyvezető

Szabó Zoltán
Szabó Zoltán

Műszaki ügyvezető

Gyuris Péter
Gyuris Péter

Naperőmű beruházások

Homoky György
Homoky György

Lakossági ügyfelek

Huszár Attila
Huszár Attila

Villamos mérnök

Gombos Gábor
Gombos Gábor

Műszaki koordinátor

Sebők Péter
Sebők Péter

Műszaki előkészítés

Stán Sándor
Stán Sándor

Értékesítő

Erdélyi Renáta
Erdélyi Renáta

HR menedzser

Biztonságot adunk Tanusítványunk és tagságaink

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken. Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?