Background
Thumbnail
Icon

Referenciáink

122 KWP

A Vidékfejlesztési Program keretében valósítottuk meg az Agrinnov Kft. 122 kWp-os kiserőművét AEG napelemekkel. A cég évtizedek óta foglalkozik baromfi neveléssel.

Napenergia a baromfinevelésben

Megnézem
500 KWp

A Mátra lábánál fekvő Kisnána határában telepítettünk egy 500 kWp-es kiserőművet, melynél a már jól bevált AEG szolártechnológiáját alkalmaztuk.

Napelempark Kisnánán

Megnézem
40 kWp

Viszonylag nagy felületen dolgoznak az AEG napelemek a Vasivíz szombathelyi telephelyén. Az általunk forgalmazott megbízható alapmodellünkkel az AEG AS P60-as napelemkkel került telepítésre a rendszer mintegy 40 kWp teljesítménnyel.

Szombathelyen a Vasivíz Zrt-nél

Megnézem

A Vasivíz Zrt. számára készítettünk földre telepített rendszert, amelynél a cégünknél bevált technológiával, cölöpözéssel rögzített tartószerkezet kerültek kialakításra. Az együttműködés a cég további telephelyén is folytatódott.

AEG napelemek földi tartón a Vasivíz Zrt-nél Kőszegen

Megnézem
14 kWp

Zöld áramot használnak a tiszagyendai iskolások. Remélhetőleg ez is segít, a napenergia terjedésében, hiszen új generációk nőnek fel, úgy, hogy számukra már természetes a megújuló energia jelenléte. Köszönjük a felkérést.

Napenergia a tiszagyendai általános iskolában

Megnézem
4,5 kWp

Hollóháza melletti Pányokon egy rönkház működését szolgálja ki az AEG mono panelekkel szerelt rendszer. A fekete szín jól illeszkedik a tető sötét borításához. A hazánkban kevésbé jellemző rönkházaknál is jól alkalmazhatóak a napelemes rendszerek.

Gyöngyszem Pányokon

Megnézem
1,5 MWp

Szirmabesenyő mellett, közeli hálózati csatlakozási ponttal került kiépítésre az 1,5 MWp-os naperőmű, melynél komplex kivitelezéssel valósítottuk meg a terveket.

Naperőmű Szirmabesenyő

Megnézem

Kék napelem, kék tető, zöld energia!  A minőségi építőipar cégek között számon tartott Gerixon Kft irodájának működését támogatja az általunk telepített napelemes rendszer. Köszönjük a felkérést!

 

Gerixon KFT

Megnézem

A szerencsi Dombi Mosoda is csatlakozott azokhoz a tudatos vállalkozásokhoz, akik élvezik a napelemek nyújtotta gazdasági előnyt és egyben nagyot léptek előre a környezetbarát működés útján!
Pályázat keretében, most az Ön cégét is AEG napelemes rendszerrel fejlesztheti! Tudjon meg többet a lehetőségekről, nézze meg aktuális pályázatainkat.
Új energiát adunk cégének!

Dombi Mosoda Szerencs

Megnézem

"Barátság és szeretet, egyik mint a másik, pálinkával együtt egészségre válik!"
A hazai pálinka gyártók között szinte már fogalomnak számító Bestillo pálinkaházra telepítettünk napelemeket. Így már nem csak a gyümölcsök érése, de azok kifőzése is napenergiával valósul meg! Gondoljon erre, ha egy jóféle Bestillo pálinkával koccint! Egészségére!

Bestillo Pálinkaház

Megnézem
52 kWp

Mezőkövesd mellett lévő mezőgazdasági telep részére készült AEG ipari rendszer kezdi meg a termelését. A cég felelős gazdálkodóként sokat tesz azért, hogy ökológiai lábnyomát csökkentse. Az IMM rendszerrel szerelt napelemek közvetlen adatokat adnak a napelemenkénti működésről.
Új energiát adunk cégének!

Az ideális lemeztető

Megnézem
50 kWp

Sajóbábony legnagyobb boltja AEG napelemekből nyeri a működéséhez szükséges energiát. Egy 50 kWp-os rendszer szolgálja ki a termékek és az üzlet hűtését, amellyel jelentős költséget takarítanak meg.  Az ilyen megoldásokkal is csökkenthető a kereskedelem ökológiai lábnyoma. Köszönjük a felkérést.

Napfénnyel üzemel a Privát Max Sajóbábonyban

Megnézem

Már több mint 32 MWp telepített rendszer

Szeretne Ön is részese lenni? Bármilyen kérdés esetén keressen minket.
Kapcsolatfelvétel