Background
Thumbnail
Icon

Egy jelentős állomáshoz érkeztünk

Energikus idők

Az év vége az összegzés, számvetés ideje, pláne, ha egy olyan kusza és embert próbáló év végére érkezünk, mint az idei.

2013-as alapításunk óta évről évre sikerült növekedést elérnünk. A fejlődés több rétű volt és egy jól követhető sajátos evolúciót valósítottunk meg.

A kezdeti években a gazdasági mutatóink látványosan emelkedtek, amelyek révén tovább tudtuk növelni cégünk munkaerő-állományát és új eszközökkel, felszerelésekkel támogattuk a munkafolyamatokat.

Fontos pillanat volt, amikor az AEG szolártermékeinek hivatalos magyarországi forgalmazóivá váltunk. Ennek köszönhetően új lendületet kaptunk, amely további üzletágak és szolgáltatások megjelenését tette lehetővé.

A lakossági üzletág mellett kifejlesztettük PV Business szolgáltatásunkat, amellyel a cégek számára kínálunk összetett megújuló energiahasznosítási szolgáltatást, amely több mint egy napelemes rendszer egy üzemcsarnokon. Olyan többlet szolgáltatás, és technológiai sokszínűség jellemzi, amely egy valódi alternatíva lehet gazdálkodó, gyártó üzleti ügyfeleink zöld és energiahatékony működésében.

A tavalyi évben elkezdtünk együttműködni egy mérnök csapattal, akik egy magyar innovációt fejlesztettek, amivel társasházi lakások számára tudjuk a napenergiát elérhetővé tenni, így már nem csak a családi házak számára biztosítottak a megújuló energia előnyei.

Mindezek mellett idén novemberben csatlakoztunk a Bravogroup Holdinghoz, ami egy nagy múltú, hazai tulajdonú üzletcsoport.

Szórádi Bence A Bravo-ról

A közel 100 milliárd forint éves árbevétellel rendelkező cégcsoport az irodatechnika, a számítástechnika és a mobilkommunikáció mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a környezetbarát energetikai megoldásokra. „Ahogy az elmúlt évtizedekben a számítástechnika és a mobilkommunikáció felfutását követhettük figyelemmel, úgy napjainkban az energiahatékonysági és környezetvédelmi kérdések kapnak egyre nagyobb súlyt a gazdaság és a társadalom egyre több területén. A Bravogroup vezetése mindig is hitt a vertikális integrációban, és a csoporton belüli szinergiákban. Azt gondoljuk, hogy ebben a komplex világban egy olyan sokoldalú cég tud legjobban érvényesülni, amely a szabályozástól, az engedélyezésen át a tervezési, megvalósítási, üzemeltetési feladatokig mindenben integrálni képes az IT tudást és a közép- és nagyfeszültség ismeretet. A Bravogroup Holding 2016-ban az energiahatékony LED-es világítási megoldásokat kínáló JCQ Hungary Kft. (azóta már Bravolight Kft.) akvizíciójával nyitott a környezetbarát energetikai iparág irányába. Ezt az utat kívánjuk tovább folytatni a napenergia piac jelentős szereplőjének tekinthető PV Napenergia Kft.-ben szerzett érdekeltségünkkel. A csatlakozásnak köszönhetően jelentősen erősíthetjük jelenlétünket a dinamikusan fejlődő Miskolc-Debrecen tengelyen is. Hiszünk abban, hogy ez a fiatal és motivált csapat a Bravogroup stabil hátterének segítségével jelentősen tudja növelni piaci részesedését” – mondta el Szórádi Bence.

A Bravo-ról

Nagy Bálint Szinergiákban gondolkozunk

Szinergiákban gondolkozunk

A Bravogroup Holdinghoz történő kapcsolódásunk egy mérföldkő a cégünk életében. Egy kiváló lehetőség arra, hogy a Bravogroup tapasztalatát és rendszerszintű hatékony üzleti működését a PV Napenergia innovatív lendületével egyesítsük, és így valósítsuk meg küldetésünket, a megújuló energia hasznosításának folyamatos fejlesztését, és a családokhoz, cégekhez, vagy éppen beruházókhoz való eljuttatását.

A PV Napenergia napi működését továbbra is a jelenlegi vezetés irányítja. A vállalat a projektek felmérésétől a megvalósításáig, vagy akár finanszírozásáig nyújt ügyfeleinek komplex energetikai szolgáltatásokat és termékeket, immáron felhasználva a Bravogroup 15 éves tapasztalatát is a megtakarítás-alapú, ESCO finanszírozási modell alkalmazásában, köszönhetően a Bravogroup energetikai tagvállalatának, a SAVEsco-nak.

/képen: Nagy Bálint/

Megosztás