Background
Thumbnail
Icon

Az AEG napelem-technológiája Magyarországon

Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft Prémium napelem a magyar piacon

Az AEG szolártermékei 2018 óta vannak jelen a magyarországi napelemes piacon. Többek között Németország, Hollandia, Olaszország, Brazília mellett hazánkban is elérhetőek a közkedvelt márka napelemes megoldásai a lakosság, a cégek és naperőmű építtetők és napelem telepítők számára.
A háztartási gépek, szerszámok, ipari elektromos berendezések piacán megismert minőségi termékek tulajdonságait a napelem technológia is hordozza, ezzel illeszkedve a jól megszokott német precizitást, csúcsteljesítményt és elegáns megjelenést nyújtó AEG márka világába.

Az űrkutatástól a háztetőkig Egy fényes történet

A közel 130 éves múlttal rendelkező német brand a napelemek területén is több évtizedes örökséggel rendelkezik.
A 60-as években az akkori Nyugat-Németország első műholdján az AEG által gyártott napelem mozaikok szolgáltatták az energiát.
A 70-es években megindult a földi célú napelemek előállítása, melyhez az Német Állam is támogatást nyújtott, ezzel jelentős sebességet adva az AEG napelemek költséghatékony elterjedéséhez.
Ez a 80-as években már éreztette is a hatását. A következő évtizedben a gyár stratégiai felvásárlás következtében leállította a termelést és közel két évtizedes álomba merült a sikertörténet.

Egy fényes történet
Egy fényes történet

Az ébredő erő Napfelkelte

Napfelkelte
Napfelkelte

A napelem-technológia terén a márka felébresztését a frankfurti központú Solar Solution GmbH indította el, akik az elődök nyomdokain, de már napjaink piaci igényekhez alkalmazkodva kezdték meg az AEG szolár termékeinek forgalmazását és a márka gondozását. Ezt a munkát ismerte el a brand tulajdonosa a svéd Electrolux 2016-ban Innovációs Díjjal, Fentarthatósági Díjjal, valamint 2018-ban Vezető Fenntarthatósági Díjjal. A több mint 40 országban partnerhálózattal jelenlévő cég 2017-ben a hazai napelemes piaci környezet erősödése révén választotta partneréül a miskolci székhelyű PV Napenergiát.

Vállvetve a sikerért

„2017-ben választottuk ki hivatalos magyarországi partnerünknek a PV Napenergiát. Közös küldetésünk, hogy a zöld energiát egyre szélesebb körben elérhetővé tegyük. A PV Napenergia szilárd műszaki ismeretekkel rendelkezik a napelemes rendszerek területén, akár a napelem telepítésről, vagy értékesítésről legyen szó. A kiváló mérnöki tudásukat, valamint magas szintű ügyfélkezelésüket ügyfeleik és partnereik nagyra becsülik.”

Mondta: Stuart Brannigan, ügyvezető Solar Solution GmbH

„A termékek magyarországi kizárólagos forgalmazójaként kezdtük meg a hazai piaci bevezetést. Elsőként a saját ügyfeleinknek telepítettünk AEG napelemekkel szerelt rendszereket, majd megkezdtük viszonteladók számára is az értékesítést, hogy még szélesebb körben jussanak el a hazai vásárlókhoz a minőségi német márka napelem termékei. Büszke vagyok arra, hogy Magyarországon elsőként építettünk az AEG napelemenkénti távfelügyeleti megoldásával naperőművet, valamint arra, hogy viszonteladóink magas kivitelezői hozzáadott értékkel rendelkeznek, így a minőségi technológia minőségi kivitelezéssel párosul, amely a legjobban szolgálja az ügyfelek igényeit.”

Mondta: Nagy Bálint gazdasági ügyvezető PV Napenergia

Az AEG szolár termékei Egységben az energia

Az AEG napelem-technológiája megtestesíti mindazt, amely az eredményes megújuló energiahasznosításhoz kell, legyen szó családiházakról, vagy akár ipari létesítményekről.

 • Európai szakértelemmel, német minőséggel.
 • A napelemekre szóló 12 éves termék- a 25 éves lineáris teljesítménygaranciával.
 • A minőségi alapanyag használattal.
 • A független tanúsítók által végzett minőség igazolásokkal. (TÜV, KIWA. TÜV SÜD)
 • A tanúsított automatizált gyártással.
 • Az 5 busbaros cella technológiával.
 • Az úgynevezett PERC réteg alkalmazásával.
 • A felezett cellás megoldással.
 • Az opcionálisan beépíthető szenzoros napelemenkénti távfelügyelettel.
 • Az energiatároló és átalakító termékeivel.
 • Az exkluzív, esztétikus megjelenéssel.
Egységben az energia
Egységben az energia

Hivatalos forgalmazó partner Ügyfeleinknek és visszonteladó partnereinknek

A hazai képviselet révén magyar nyelvű ügyintézést kínálunk.
Számos a napelemes piacon elérhető márkával ellentétben nem kell tartani a márka, vagy annak forgalmazójának utód nélküli megszűnésétől.
Ha éppen napelemes beruházást tervez és szeretné a legbiztosabb megoldást kiválasztani a technológia tekintetében az AEG napelemes megoldásai a legjobb választás a hosszú távú működéshez és a biztos energiatermeléshez.
Kérje napelemes kivitelezőjétől az AEG szolár technológiát, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

 

Kapcsolat

AEG napelemek

Viszonteladónak jelentkezem

AEG-Industrialsolar.de

A PV Napenergia az AEG szolártermékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Megosztás