Background
Thumbnail
Icon

AEG Quality Control

Az AEG termékek minősége évtizedek óta ismert. Ennek és a több mint 130 év különféle eszköz, gép, készülék tervezése és gyártása során szerzett tapasztalatnak köszönhetően az AEG termékek szigorú minőségbiztosításnak kell, hogy megfeleljenek.

Ez alól a szolártermékek sem kivételek. A minőség az AEG tekintetében nem csak egy mérhető eredmény, hanem egy filozófia, ami a termék gondolatának megszületésétől, annak előállításáig áthatja a folyamatokat.

Már a beszállítók minősítésénél egy jól meghatározott szempontrendszer szerint kerül kiválasztásra az adott együttműködő, melynek pénzügyi és minőségbiztosítási szabványoknak való megfelelését vizsgálja a Solar Solutions GmbH közösen az Electrolux minőségért felelős csoportjával.

Az AEG minőség koncepciója tehát a beszállítók vizsgálatával indul, melyet az alapanyagok és alkatrészek gondos kiválasztása követ.
Ezt követően a gyártás technológia és velük egyetemben a gyártóhelyek minőségének rendszeres felülvizsgálata biztosítja a termékektől elvárt magas minőséget. Ennek eredményeként a gyártóhelyeket és a termékeket is független minőségbiztosítók tanúsítják és hitelesítik. A folyamatban kulcsszerepe az ellenőrzésnek van, amely nem csak a gyártóhely, hanem az Solar Solutions és az Electrolux ellenőreinek  jelenléte mellett történik.

Ennek eredményeként az elkészült termékeket a cikk elején látható az AEG Quality Control matricával látják el.

összefoglaló AEG minőségbiztosítás

Szeretne többet megtudni a témáról?
Tekintse meg az ide kapcsolódó kiadványt!
Kattintson az alábbi gombra!

 

AEG minőségbiztosítás

 

AEG minőségbiztosítás
AEG minőségbiztosítás

Megosztás