Background
Thumbnail
Icon

AEG ipari napelemes rendszerek pályázati forrásból

Ha eddig csak halogatta cége napelemekkel történő fejlesztését, akkor most itt a lehetőség, hogy megvalósítsa megújuló terveit.
Újra elérhető a GINOP 4.1.4-19-es pályázati forrás, amellyel 55%-os támogatás mellett 15 kWp-os teljesítménytől nagyobb napelemes rendszerre lehet pályázni.

Pályázati előminősítő

Kiknek szól a pályázat?

  • Magas villamosenergia fogyasztású vállalkozásoknak, üzemeknek.
  • Cégeknek akinek 200.000 kWh/év - több millió kWh/év a villamosenergia fogyasztása.
  • Üzemek akik átlagosan 1500 nm-es tetőfelülettel rendelkeznek.
  • Azoknak, akik nem akarnak lemaradni egy versenyelőnyt jelentő technológiai megoldásról.

A pályázat vissza nem térítendő támogatást nyújt, minimum 3 millió forintól maximum 100 millió forintig.

Az igényelt támogatás összege nem haladhatja meg az utolsó lezárt üzleti év nettó árbevétel összegét, vagy az adóalapba beszámított bevételt.

AEG napelem-technológia

 

A forráshoz német napelem-technológiát kínálunk az AEG napelemei és inverterei révén, így egy komplex AEG ipari napelemes rendszert telepítünk ügyfeleinknek, amit hivatalos magyarországi forgalmazóként a közvetlen gyártói kapcsolatunk révén, kiváló áron kínálunk.

  • 12 év gyártói garancia a napelemekre,
  • 25 év lineáris teljesítménygarancia a napelemekre,
  • német minőség, független gyártói certifikációk,
  • bővíthető inverter garanciaidő, széles feszültségtartomány, egyszerű üzemeltetés,
  • magyar képviselet és garanciáztatás,
  • napelemenkénti távfelügyelet lehetősége.

Figyelünk cége igényeire

 

Mindezeken felül GINOP pályázati forrásból megvalósuló AEG ipari napelemes rendszerhez PV Business szolgáltatásunkat kínáljuk.

A PV Napenergia mérnökeiből és gazdasági szakembereiből álló projektcsapat az elmúlt évek tapasztalatai alapján kifejlesztette a PV Business napelem telepítő szolgáltatását, amely kifejezetten üzemekre, ipari létesítményekre optimalizált napelem technológiai és gazdasági megoldások egymáshoz kapcsolt folyamatszerű láncolata.

Ez abban különbözik a hagyományos értelemben vett napelem telepítéstől, hogy figyelembe veszi az üzemi körülmények sajátosságait, valamint a cég gazdálkodásába illeszthető módon biztosít üzleti döntés előkészítési, finanszírozási, műszaki, pénzügyi, kommunikációs megoldásokat,  amely révén sikeres villamosenergia gazdálkodást tud megvalósítani akár az Ön cége is.

Igény esetén pályázatíró csapatunk elkészíti cége pályázatát.
Projektcsapatunkban több terület szakemberei- ( villamosmérnök, közgazdász, napelem technikus, villanyszerelő) -dolgoznak azon, hogy szolgáltatásunkkal az Ön cége a legjobbat kapja. 

Nem engedjük el a kezét a telepítést követően sem. 1 éven keresztül időszakosan vizsgáljuk ipari napelemes rendszere termelési eredményeit.

Kérje ajánlatunkat!

Valósítsa meg cége ipari napelemes rendszerét velünk! Az AEG IMM szolár technológiájával nem csak minőségi eszköz dolgozhat cégének, hanem az opcionálisan választható napelemenkénti távfelügyeleti rendszerrel átlátható és folyamatosan ellenőrizhető energiatermelés érhető el.

Ahhoz, hogy megkezdjük a munkát kérjük töltse ki pályázati előminősítőnket, amellyel megismerhetjük cége pályázaton való részvételének lehetőségeit.
Kitöltése, 1,5 percet vesz igényben.

Pályázati előminősítő

GINOP 4.1.4-19-es pályázat

Ismerje meg a PV Business-t

Lépjen velünk kapcsolatba fénysebességgel!

Új energiát adunk cégének!

Megosztás